Ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

Ebbinge werkt al sinds jaar en dag voor het merendeel van Private Equity en haar portfoliobedrijven.

Ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

Wij kennen de dynamiek en karakteristieken van deze markt door en door en specifiek het type leiders waar deze sector om vraagt. Wij zijn vaak al pre-deal betrokken en in staat transitie en snelheid te combineren, waardoor de toekomstige marktpositie en waardering van een bedrijf structureel kunnen toenemen. Met ondernemende leiders die ook in lastige omstandigheden koers zetten en leveren.

Ondernemende leiders met het vermogen te versnellen

Podcast

In deze podcast gaat Willem Dokkum in gesprek over Private Equity en duurzaam leiderschap.
Luister hier

Onze focus richt zich én op de versterking van de leiding van de bedrijven én op de versterking van de PE-professional teams.

Voor portfoliobedrijven: nieuwe ondernemende leiders

De kern van werk ligt in de invulling van vaste en interim posities en de ontwikkeling van topteams. Wij bieden functionele discipline ervaring in de gespecialiseerde sectoren Handel & Industrie, Consumer & Retail, Zakelijke Diensten. Met ondernemers, buy-in managers, leiders, die een organisatie of een specifieke discipline naar een volgende fase kunnen brengen.

Voor PE-partijen: een nieuwe generatie PE-professionals

Wij onderhouden een gespecialiseerd netwerk van ervaren Private Equity professionals. Onze positie in deze markt daarin is sterk. Wij kennen hen, zij kennen ons. Zodat we snel en adequaat kunnen reageren op vragen uit de markt.

In de markt van startende PE-professionals bieden wij onze cliënten het Ebbinge Investment Program, een exclusief jaarprogramma. Gericht op het in contact brengen van de top van de academische afstudeerders met de top van de PE-huizen.

Leergangen ‘Commissaris in Private Equity’: voor de participatie commissaris

Nieuw in ons aanbod is een jaarleergang voor private equity commissarissen. Gericht op de specifieke dynamiek tussen een actieve aandeelhouder en het management, je eigen rol, vaardigheden (en beperkingen) en de meerwaarde die je als participatie commissaris kunt bieden.

Management scans & executive (team) development

Ook bieden wij diensten bij de uitvoering van (ontwikkelgerichte) management scans, leadership assessments en leadership team development. Helpen we teams weer op een gemakkelijke manier elkaar te leren begrijpen en beter samen te werken. Vaak korte intensieve trajecten met een enorm positieve impact.

Snelheid x zorgvuldigheid = performance

Kenmerkend voor onze aanpak is snelheid en zorgvuldigheid, omdat we weten hoe belangrijk het in private equity is om snel kwaliteit te leveren. Snelheid die niet ten koste mag gaan van zorgvuldigheid. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze leiders. Uiteindelijk gaat het om de performance die zij leveren, de waarde-versnelling die zij kunnen brengen. Daarbij kijken we naar individuele leiderschapskwaliteiten, persoonlijkheid naar organisatie en fit met collega’s uit het topteam.

Ons team

Wij werken vanuit een groot team gepassioneerde, dedicated private equity specialisten. Met jarenlange ervaring. Wij begrijpen wat private equity betekent in termen van ondernemerschap echt leiderschap, waarde-creatie en toezicht.

Contact

Wilt u contact opnemen? De volgende mensen kunnen u hierbij helpen.

Updates van Ebbinge

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.
Bekijk alle Artikelen

Overige markten

Diverse sectoren met voor elke sector een gespecialiseerd team.

Overige markten

Familiebedrijven

Voor nieuw leiderschap, dat moet passen bij de kernwaarden van het familiebedrijf.

Publiek, Zorg en Onderwijs

Een nieuwe generatie leiders voor publieke en maatschappelijke organisaties.

Data, Digital & IT
Consumer Goods & Retail
Goede Doelen, Fondsen en NGO’s
Zakelijke Diensten
Zorg & Gezondheid
Onderwijs
Overige markten

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Diensten of Functiegroepen waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities