Eerbewijs aan Onderwijs

Transformatie als gevolg van technologische en maatschappelijke veranderingen én de beweging naar de originele bedoeling van onderwijs.

Eerbewijs aan Onderwijs

De onderwijssector is heel breed en divers. Het onderwijs is daarom te breed om te typeren in een paar ontwikkelingen. “Het onderwijs” bestaat eigenlijk niet. Toch zien wij wel één sectorbrede beweging in het onderwijs: namelijk de beweging naar de originele bedoeling van het onderwijs. Onderwijs als bron van kansengelijkheid. Onderwijs als vormer van zelfstandige en kritische individuen. Onderwijs als motor van onze kenniseconomie en innovatie.

Eerbewijs aan Onderwijs

Échte leiders in het onderwijs

Tegelijkertijd ondergaat het onderwijs een belangrijke transformatie als gevolg van technologische en maatschappelijke veranderingen, zoveel is “zeker”.

Het levert een interessante spanning op met de genoemde beweging naar de originele bedoeling van het onderwijs. En dus wordt er nieuw leiderschap gevraagd. Leiders (vast en interim) die niet alleen oog hebben voor de vernieuwing in het onderwijs, maar die – paradoxaal genoeg – ook hernieuwd oog hebben en belang geven aan de originele bedoeling van het onderwijs.

Lead our future

Leiders die dit maatschappelijk belang kunnen combineren met de kwaliteit om het onderwijs fundamenteel en ondernemend te veranderen. Dat zijn wat ons betreft dé leiders in het onderwijs van de toekomst. Ebbinge zet zich met deze overtuiging in voor de kwaliteit van leiderschap en toezicht in het onderwijs.

Ons team

Ons team in de Onderwijsmarkt werkt voor het onderwijs in brede zin:  Universiteiten, Hogescholen, MBO’s. Ons Onderwijs team kent het type leider (vast en interim), de toezichthouder en de mensen die hier nodig zijn.

Contact

Wilt u contact opnemen? De volgende mensen kunnen u hierbij helpen.

Updates van Ebbinge

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.
Bekijk alle Artikelen

Overige markten

Diverse sectoren met voor elke sector een gespecialiseerd team.

Overige markten

Familiebedrijven

Voor nieuw leiderschap, dat moet passen bij de kernwaarden van het familiebedrijf.

Private Equity

Toegang tot het nummer 1 netwerk van bewezen ondernemende leiders.

Publiek, Zorg en Onderwijs

Een nieuwe generatie leiders voor publieke en maatschappelijke organisaties.

Handel & Maakindustrie
Consumer Goods & Retail
Data, Digital & IT
Zakelijke Diensten
Goede Doelen, Fondsen en NGO’s
Zorg & Gezondheid
Overige markten

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Diensten of Functiegroepen waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities