Lead our Future

Meld je nu aan voor dit unieke leiderschapsprogramma voor leiders van (middel) grote bedrijven

Lead our Future

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Bedrijven hebben te maken met nieuwe vraagstukken waarvan de antwoorden veelal nog niet voorhanden zijn. Voor de leiders aan de top is het soms moeilijk zichzelf te vernieuwen. Dan helpt een versneller van buiten.

Daarom organiseert Ebbinge, in co-creatie met De Transformatie Groep, de 5e editie van het leiderschapsprogramma Lead our Future. In 9 maanden, 5 modules, 11 dagen, verleggen deelnemers de grenzen van hun leiderschap. Met veel natuur en buiten. Als hoogtepunt een indrukwekkende trail in de Zwitserse Alpen i.s.m. de Foundation for Natural Leadership.

Ben jij een leider/directielid die begrijpt dat een toekomstbestendige organisatie bij het eigen leiderschap begint? Meld je dan nu aan.

 

Lead our Future

Ontvang de brochure

De 5e editie start op 22 maart 2023 en duurt in totaal 11 dagen verspreid over 9 maanden. Benieuwd naar het programma? Vraag geheel vrijblijvend de brochure aan bij Marina Krijger, via Marina.Krijger@ebbinge.nl

1

De kern

Ondernemen vandaag de dag gaat steeds meer over het anticiperen op nieuwe uitdagingen op het gebied van technologie, digitalisering, nieuwe generatie talent aantrekken en behouden, duurzaamheid etc. Nieuwe vraagstukken die veelal complex zijn, grote invloed op de business kunnen hebben en waarop de antwoorden lang niet altijd voorhanden zijn. Voor een bedrijf/leider is het moeilijk zich te vernieuwen vanuit zichzelf. Daar is vaak een versneller van buiten voor nodig. Hier komt 'Lead our Future' bij kijken.

“Met een ‘peergroup’ op pad in de natuur, in alle stilte rust en ruimte ontmoet je de mens achter de mens en heeft het mij een bron van inzicht gegeven om op een andere manier naar mezelf en anderen te kijken”

Aert Scheffers, Senior Vice President Purchase, Technische Unie

2

Voor wie

Ons programma is op maat gemaakt voor leiders van (middel) grote bedrijven die hun leiderschap verder willen ontwikkelen, om zo beter voorbereid te zijn op de toekomst. Zij herkennen de benoemde uitdagingen. De waan van de dag maakt echter dat zij de tijd niet of onvoldoende nemen om hier diep op te reflecteren en actie te nemen. Of zij hebben geen peers waarmee zij dit kunnen doen.

“Van ‘wat kan ik’ naar ‘wat wil ik’ neerzetten in deze maatschappij”

Claudia Brandenburg, Voorzitter Raad van Bestuur, Adrz Ziekenhuis

3

Opzet programma

Het Lead our Future leiderschapsprogramma bestaat uit een vijftal modules. We maken persoonlijk kennis via een intake, het programma start met een uitgebreide eerste module die wordt gevolgd door een leiderschapstrail door de natuur. De trail wordt begeleid door zeer ervaren trail-leiders. Vervolgens zijn er 2 modules van elk twee dagen en een afsluitende module met feestelijk diner. Deze modules verdiepen op het persoonlijk leiderschap, de effectiviteit als leider in verbinding met anderen en het realiseren van impact met de onderneming in de buitenwereld.

“Meer inzicht in mijzelf als leider, als coach, als teamlid: het waardevolle resultaat van open dialogen met mede-deelnemers en een flinke dosis zelfreflectie in de natuur”

Marc den Hartog, Managing Director Commercial Waste, Renewi

4

De 7 kwaliteiten van Echt leiderschap

In het programma wordt onder andere gewerkt met een leiderschapsmodel dat is ontwikkeld door Ebbinge in samenwerking met Prof. Dr. Ir. André Nijhof van Nyenrode Business University: 'De 7 kwaliteiten van Echt leiderschap'. De conclusies van het onderzoek zijn gebaseerd op een analyse van bij elkaar 28 interviews, en 28 meningen van CEO’s en directeuren die echt leiderschap tonen.

“Er zijn veel meningen over leiderschap. Wat is cruciaal? Wat werkt wel en wat niet? Wat past in deze tijd? En is dit genoeg voor de toekomst?”

Contact

Wil je contact opnemen over het leiderschapsprogramma?

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk de Markten of Functiegroepen waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle vacatures