Lead our Future: The next generation leaders

Uniek leiderschapsprogramma voor veelbelovende leiders

Lead our Future: The next generation leaders

Lead our Future: The next generation leaders is een uniek leiderschapsprogramma voor veelbelovende leiders dat persoonlijk inzicht combineert met praktische handvatten.

In dit programma ga je intensief met gelijkgestemden in gesprek en word je door ons uitgedaagd en aangemoedigd om jezelf steeds beter te begrijpen. Door de spiegel van anderen kom je tot scherpere reflecties op jezelf.

We laten ons hierbij inspireren door de natuur. Deze inzichten worden gekoppeld aan concrete uitdagingen waar je als leider in je dagelijkse praktijk mee te maken hebt.

Lead our Future: The next generation leaders

Ontdek het programma

De 1e editie start in mei 2023. Inclusief een leiderschapstrail op Schiermonnikoog. Vraag geheel vrijblijvend de brochure aan bij Marina Krijger, via Marina.Krijger@ebbinge.nl

1

The next generation leaders

Wij geloven dat echte leiders zich bewust zijn van zichzelf, vanuit openheid met kracht kunnen kijken naar hun uitdagingen en hun omgeving. Die werken vanuit visie en geloof in balans met zakelijk gezond ondernemerschap. Die mensen op een inspirerende manier weten te mobiliseren en met elkaar te verbinden.

“Hoe creëer ik werkelijke verbinding en wat moet ik daarvoor loslaten?”

2

Voor wie?

Ons programma is gemaakt voor veelbelovende leiders van (middel)grote bedrijven/organisaties uit zowel de publieke als private sector. Nieuwsgierige leiders die klaar zijn voor hun volgende stap richting C-level en bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en anderen te inspireren.

“Welke stappen moet ik in mijn leiderschap zetten om mezelf verder te ontwikkelen?”

3

Leiderschapstrail op Schiermonnikoog

Deelnemers komen door reflectie op zingevingsvragen tot een nieuwe focus. De natuur is een metafoor voor menselijke processen en deelnemers komen in verbinding met hun eigen wijsheid. Er ontstaat een nieuwe visie op de wereld en wat zij daarin willen betekenen.

“Hoe kan ik meer vertrouwen op mijn professionele beslissingen en erachter blijven staan?”

Contact

Heb je vragen over Lead our Future: The next generation leaders? Neem gerust contact met ons op via leadourfuture@ebbinge.nl of neem contact op met Vincent of Marina.

Niet gevonden wat je zocht?

Ontdek alle Diensten en Expertises, bekijk onze Leadership Insights of neem Contact op.

Alle vacatures