Junior Content Marketeer (32-40 uur)

Creatief, gedreven, collegiaal

Junior Content Marketeer (32-40 uur)

Ebbinge zoekt binnen het Marketing en Communicatie team een junior Content Marketeer die het team komt versterken. Ebbinge gaat steeds visueler communiceren, we zoeken iemand die daarin het voortouw kan nemen. Mooie en ondernemende plek met veel artistieke vrijheid. Hecht team.

Junior Content Marketeer (32-40 uur)

Wat ga je doen? 

De junior Content Marketeer werkt nauw samen met de Coördinator Marketing & Communicatie. Samen vertaal je de wensen van je Ebbinge collega’s in diverse online en soms offline uitingen. Die uitingen creëren we voor onszelf, of in het kader van onze searchopdrachten voor klanten.

Als junior Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van onze marketing en communicatiedoelstellingen in onze online content: op ons eigen platform en Leadership Lab,  en die van samenwerkingspartners, social media waaronder heel intensief LinkedIn.

Je ontwikkelt en produceert samen met je team en externen content in de vorm van artikelen, video’s en webinars, en zorgt voor de operationele afhandeling hiervan. Daarnaast kun je denken aan werkzaamheden als het onderhouden en verbeteren van de website, beelden, video’s en sociale media en denk je altijd na over hoe we ons merk online kunnen versterken en daarmee onze doelgroep weten te inspireren. Maar ook aan het vormgeven van vacatureteksten, editen van video’s, maken van folders, brochures en mailings behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast breng je alle interne en externe communicatie op één lijn. Ondersteun je collega’s bij het maken van online content, presentaties in powerpoint en documenten. Je krijgt veel artistieke en grafische vrijheid om bestaande middelden te moderniseren en te verbeteren.

Wie ben je?

De ideale kandidaat heeft een marketing communicatie opleiding afgerond. Weet met de juiste beelden vacatureomschrijvingen of content aantrekkelijker te maken. Zelf kunnen fotograferen, schrijven en/of ervaring met grafische vormgeving en design is een pre. Vloeiend Nederlands spreken en schrijven is een vereiste.

Creatieve aanpakker. Je bent zelfstartend, proactief en staat stevig in je schoenen. Nieuwsgierig en passend bij Ebbinge waarden.

Wie zijn wij?

Ebbinge kent, verbindt en ontwikkelt de leiders van de toekomst. Wij versterken, met ongeveer 60 medewerkers vanuit ons duurzame kantoor in Amsterdam, de EDGE Olympic, topteams via search, interim management, leergangen en leadership development. Organisaties adviseren bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten op directieniveau voor ondernemende (mid-market) bedrijven, o.a. bij DGA/familiebedrijven en organisaties in handen van private equity. In het bedrijfsleven en de publieke sector.

Onze cultuur kenmerkt zich door passie voor ons vak, kwaliteitsbewustzijn, mensgericht, informele omgang en veel plezier in (hard) samenwerken. Verantwoordelijk zijn voor en werken met zeer tevreden klanten.

Wat bieden wij?

Ebbinge biedt een plezierige werkomgeving waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Naast dat je een belangrijke spil in je team bent, krijg je de kans om deel te nemen aan de organisatie van uiteenlopende bedrijfsbrede projecten, het interne kerstfeest of klantenevents. Wij zijn waardengedreven en bieden je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.