ICT Coördinator

Ebbinge zoekt een ICT Coördinator met minimaal 3-6 jaar ervaring in ICT, die onze organisatie op alle ICT gebieden komt ondersteunen.

ICT Coördinator

Wat ga je doen?
Als ICT Coördinator ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bewaken en implementeren van het ICT beleid dat past bij de visie en strategie van Ebbinge. Tevens adviseer je de verschillende teams binnen Ebbinge op het gebied van actuele ICT vraagstukken. Binnen de organisatie heb je een zelfstandige positie en zorg je voor de gehele IT omgeving in Nederland en België. Je zorgt voor het adequaat en tijdig oplossen van ICT problemen (voor gebruikers) en bent verantwoordelijk voor back-up beheer en het gebruik nemen, beheren en onderhouden van de geautomatiseerde systemen. Je stuurt strategisch belangrijke ICT projecten aan, zoals het implementeren van en werken met Sharepoint en Teams of het vervangen van ons CRM/ATS systeem.  Je waarborgt de integriteit van de bedrijfsinformatie volgens GDPR richtlijnen, ontwikkelt bijbehorend privacybeleid, houdt deze ook up to date en zorgt dat dit wordt nageleefd.

 

 

ICT Coördinator

Wat breng jij mee?
De ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO studie binnen het IT domein met minimaal 3-6 jaar werkervaring. Heeft uitgebreide hands-on ervaring met netwerkbeheer en security oplossingen en heeft kennis van Microsoft Windows Server 2012 en 2012R2, Hyper-V, Microsoft 365 (Windows 10,Office 365, Azure, Intune). Daarnaast heeft de ideale kandidaat een resultaatgerichte mind-set met een probleemoplossend vermogen, een pragmatische can-do mentaliteit. Communicatief vaardig met sterke interpersoonlijke skills.

Wie zijn wij?
Ebbinge: executive search, human capital advies- en interimoplossingen. Organisaties adviseren bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten op directieniveau voor ondernemende (mid-market) bedrijven, oa. bij DGA/familiebedrijven en organisatie in handen van private equity. In het bedrijfsleven en de publieke sector. Resultaat- en mensgerichte cultuur: plezier hebben in samenwerken, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijk zijn voor en werken met zeer tevreden klanten.

Denk jij dat jij onze kandidaat bent, neem dan contact op met Eefje Bosch.

Contact

Benieuwd naar deze positie of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Eefje Bosch.

Eefje Bosch - Eefje.Bosch@ebbinge.nl

Eefje Bosch - Eefje.Bosch@ebbinge.nl

Echt Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.
Ontdek wie wij zijn