Hoe vind je leiders die succesvol waarde voor consumenten kunnen creëren in een steeds veranderende omgeving?

Een aantal Ebbingers heeft een voorliefde voor de markt van Consumer Goods & Retail. We kennen daar de beste commerciële leiders en marketeers.

Hoe vind je leiders die succesvol waarde voor consumenten kunnen creëren in een steeds veranderende omgeving?

We searchen vaak voor transformatie- en groeiopdrachten. En kennen de mensen die bewust kiezen voor de stap naar een niet-corporate bedrijf, omdat ze meer impact willen hebben en gegrepen zijn door ondernemerschap.

Hoe vind je leiders die succesvol waarde voor consumenten kunnen creëren in een steeds veranderende omgeving?

''Ik heb best een ander type profiel in de organisatie. Hoe ga je daarmee om?''

In dit filmpje zitten Wendy en Kirsten samen aan tafel. Wendy heeft de overstap gemaakt vanuit een corporate naar het Wereld Natuur Fonds, waar Kirsten directeur is. Bekijk de film om erachter te komen hoe het is om zo'n overstap te maken.

Contact

Wilt u contact opnemen? De volgende mensen kunnen u hierbij helpen.

Overige functiegroepen

Binnen het bedrijfsleven onderscheiden wij diverse sectoren met voor elke sector een gespecialiseerd team.

Overige functiegroepen

Algemeen Directeur (CEO)

De keuze voor de CEO of Ondernemer: hét belangrijkste besluit van de aandeelhouder en/of commissaris. Core business van Ebbinge waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Sinds 1982.

Operations Directeur (COO)

Executive search en interim voor het hart van de organisatie. Produceren en leveren wat de organisatie nodig heeft en aan klanten is beloofd. Leiders in productie, operations & supply chain bestieren de kern.

Human Resources (CHRO)

Toekomstbestendig leiderschap in HR staat of valt met de eigen innovatiekracht en het vermogen de meerwaarde van HR & Human Capital voor toekomstige groei inzichtelijk te maken.

Toezichthouder (RvC, RvT)

De rol van de toezichthouder is veel belangrijker geworden. Het is allang geen erebaantje meer. Er worden andere eisen gesteld, met nieuwe taken en verantwoordelijkheden.

Chief Digital Officer (CIO, CTO, IT)

Nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap. Het is tijd om plaats te maken voor digitale leiders in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Digitalisering betekent organisatie in transitie.

Finance (CFO)

De CFO praktijk is al 35 jaar een kernspecialisatie van Ebbinge. We hebben in die jaren een netwerk opgebouwd van ruim 3.500 CFO’s. Een goede CFO brengt overzicht en inzicht, zorgt voor die analyses en informatie om de juiste (strategische) besluiten te nemen.

Overige functiegroepen

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Diensten of Markten waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities