Nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap.

Het is tijd om plaats te maken voor digitale leiders in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Digitalisering betekent organisatie in transitie. Wat betekent dit voor het leiderschap?

Nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap.

Ebbinge Data, Digital & IT is graag de partner in de zoektocht naar de best passende nieuwe leiders rondom digitalisering, data en IT. Vanuit onze jarenlange ervaring, altijd frisse blik op de markt en diepgaande relaties begrijpen wij welke vragen en onzekerheden naar boven komen in tijden van disruptie en verandering. Samen bepalen we wie nodig is om belangrijke transformaties gedaan te krijgen en de organisatie naar een volgend niveau te brengen. Klanten krijgen toegang tot de best presterende en meest daadkrachtige mensen op directieniveau. Data & Digital leiders die écht passen, in het topteam én in de organisatie. Lange termijn denkers met de kennis om de juiste strategische keuzes te maken voor de toekomstige ontwikkeling van de organisatie en business.

Onze community van Digital, Data & IT bestaat uit inspirerende leiders (academisch ++) op het gebied van technologische innovatie, digital turn-around, data strategie, omnichannel strategie en e-commerce.

Nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap.

Contact

Wilt u contact opnemen? De volgende mensen kunnen u hierbij helpen.

Overige functiegroepen

Binnen het bedrijfsleven onderscheiden wij diverse sectoren met voor elke sector een gespecialiseerd team.

Overige functiegroepen

Algemeen Directeur (CEO)

De keuze voor de CEO of Ondernemer: hét belangrijkste besluit van de aandeelhouder en/of commissaris. Core business van Ebbinge waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Sinds 1982.

Operations Directeur (COO)

Executive search en interim voor het hart van de organisatie. Produceren en leveren wat de organisatie nodig heeft en aan klanten is beloofd. Leiders in productie, operations & supply chain bestieren de kern.

Human Resources (CHRO)

Toekomstbestendig leiderschap in HR staat of valt met de eigen innovatiekracht en het vermogen de meerwaarde van HR & Human Capital voor toekomstige groei inzichtelijk te maken.

Marketing & Verkoop (CCO, CMO)

Een aantal Ebbingers heeft een voorliefde voor de markt van Consumer Goods & Retail. We kennen daar de beste commerciële leiders en marketeers. We searchen vaak voor transformatie- en groeiopdrachten.

Toezichthouder (RvC, RvT)

De rol van de toezichthouder is veel belangrijker geworden. Het is allang geen erebaantje meer. Er worden andere eisen gesteld, met nieuwe taken en verantwoordelijkheden.

Finance (CFO)

De CFO praktijk is al 35 jaar een kernspecialisatie van Ebbinge. We hebben in die jaren een netwerk opgebouwd van ruim 3.500 CFO’s. Een goede CFO brengt overzicht en inzicht, zorgt voor die analyses en informatie om de juiste (strategische) besluiten te nemen.

Overige functiegroepen

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Diensten of Markten waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities