Functiegroepen

De specialisten binnen functiegroepen zijn breed georiënteerd.

 Functiegroepen

Ebbinge heeft de beschikking over een zeer toegewijd search team dat inzicht geeft in de markt. Het searchteam  brengt de markt gedetailleerd in kaart, en biedt toegang tot ons bestaande netwerk dat we de afgelopen 35 jaar opgebouwd hebben. Wij bieden ook een blik buiten de gebaande paden. En delen kennis en ervaringen. Zowel klanten als kandidaten geven aan dat prettig te vinden.

Het draait om de identificatie van potentieel talent.  Vast of interim. Zij  beschikken over de juiste persoonlijkheid, kwaliteit, ervaring en ambitie. Tegelijk zal bijvoorbeeld een nieuwe directeur ook moeten passen binnen het topteam en de cultuur van een organisatie. Qua drijfveren, normen, waarden, achtergrond. Wij geven inzicht, scherpte, bezitten vlieguren. Voor klanten die vaak divers zijn qua achtergrond. Wij bieden aparte functionele specialisaties, elk met gespecialiseerde adviseurs.

 Functiegroepen

Functiegroepen

Binnen het bedrijfsleven onderscheiden wij diverse functionele specialisaties met voor elke sector een gespecialiseerd team.

Algemeen Directeur

De keuze voor de CEO of Ondernemer: hét belangrijkste besluit van de aandeelhouder en/of commissaris.

Core business van Ebbinge waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Sinds 1982. Toegang tot ondernemende bewuste eindverantwoordelijke leiders, die zich verbinden met de mensen, het DNA, de toekomst en groei van de organisatie.

Lees alles over Algemeen Directeur

Operations Directeur

Executive search en interim voor het hart van de organisatie.

Produceren en leveren wat de organisatie nu en in de toekomst nodig heeft (vast of interim) en aan klanten is beloofd. Leiders in productie, operations & supply chain bestieren de kern.

Lees alles over Operations Directeur

Human Resources

Bewuste, krachtige leiders in HR & Human Capital, met een directe impact op de kwaliteit en groei van de organisatie.

Toekomstbestendig leiderschap in HR staat of valt met de eigen innovatiekracht en het vermogen de meerwaarde van HR & Human Capital voor toekomstige groei te positioneren en inzichtelijk te maken.

Lees alles over Human Resources

Marketing & Verkoop

Hoe vind je leiders die je succesvol waarde in kunnen creëren in een steeds veranderende omgeving?

In Consumer & Retail. Een aantal Ebbingers heeft een voorliefde voor de markt van Consumer Goods & Retail. We kennen daar de beste CCO’s in Marketing & Commercie. In de B-to-B markt geven we via diepgaande research inzicht in de allerbeste ondernemingen en toegang tot hun CCO’s/ commerciële aanvoerders.

Lees alles over Marketing & Verkoop

Toezichthouder

De grote meerwaarde van een Toezichthouder ‘Nieuwe Stijl’

De rol van de toezichthouder is veel belangrijker geworden. Het is allang geen erebaantje meer. Er worden andere eisen gesteld, met nieuwe taken en verantwoordelijkheden.

Lees alles over Toezichthouder

Chief Digital & Data Officer

Nieuwe digitale economie vraagt om innovatief leiderschap.

Het is tijd om plaats te maken voor digitale leiders in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Digitalisering ondersteunt organisaties in transitie. Wat betekent dit voor het leiderschap?

Lees alles over Chief Digital & Data Officer

Finance

Waarom de beste CFO niet goed genoeg is.

De CFO praktijk is al 35 jaar een kernspecialisatie van Ebbinge. We hebben in die jaren een netwerk opgebouwd van ruim 3.500 CFO’s. Een goede CFO brengt overzicht en inzicht, zorgt voor die analyses en informatie om de juiste (strategische) besluiten te nemen.

Lees alles over Finance

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Diensten of Markten waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities