Eind mei 2018 betrekt Ebbinge een kantoor in EDGE Olympic.

Ebbinge naar EDGE Olympic

EBBINGE GAAT VERHUIZEN

Amsterdam, 15 maart 2018 - Ebbinge gaat verhuizen. Eind mei betrekt Ebbinge een kantoor in EDGE Olympic, nabij het Olympisch Stadion en dichtbij de Amsterdamse Zuidas. Het kantoorgebouw, ontwikkeld door EDGE Technologies (OVG Real Estate), zal één van de meest toonaangevende gebouwen van de stad worden op het gebied van technologie en duurzaamheid.

Duurzaam ondernemerschap
De verhuizing naar EDGE Olympic is een logische stap die past bij de strategie van Ebbinge. Paul van Dam, partner en mede-eigenaar Ebbinge, licht toe: “Wij geloven in een wereld waarin duurzaamheid,  samenwerking, transparantie en welzijn nieuwe ingrediënten worden voor succesvol ondernemerschap. We werken steeds meer samen met andere bedrijven, zijn nauw verbonden met klanten en zien de wereld om ons heen in hoog tempo vernieuwen en transparanter worden. Het nieuwe pand is daarvoor de perfecte omgeving. We kijken er dan ook naar uit om onze ondernemende relaties te verwelkomen in ons nieuwe kantoor”.   

Alles behalve een traditioneel kantoorgebouw
EDGE Olympic, dat ontworpen is als een ecosysteem met energielabel A, is gericht op een grote diversiteit aan gebruikers. Het streven is dat dit een van de eerste gebouwen in Nederland wordt met een WELL Gold-certificering, de hoogste standaard voor een gezonde en vitale werkomgeving. Daarnaast is EDGE Olympic ontworpen om de impact op het milieu te minimaliseren. Er is gekozen voor herontwikkeling van het bestaande pand waarbij materialen werden hergebruikt en circulaire producten en systemen geïntroduceerd.

Bekijk hieronder de verhuizing naar EDGE Olympic: