Wat als per direct nieuw leiderschap nodig is?

Ebbinge Interim is er in situaties waarin concrete en urgente verandering gewenst is.

Wat als per direct nieuw leiderschap nodig is?

Ebbinge Interim levert deskundige en ervaren interim managers van buiten. Leiders die analytisch vermogen en visie combineren met daadkracht. Die verbeterprogramma’s leiden, noodzakelijke besluiten nemen, oog hebben voor de menselijke en zakelijke maat.

We werken voor ondernemende MKB bedrijven (PE- of family-owned) en organisaties in de sectoren zorg, onderwijs, publiek/privaat en goede doelen.

Ebbinge Interim heeft een uitgebreid track record in opdrachten voor de positie van CEO/algemeen directeur en directierollen in finance, hr, operations, marketing/sales, digital en ICT. Ook vervulden we diverse specialistische topposities in Operational Excellence, Pricing en Post Merger Integration.

Binnen 48 uur na opdracht leveren wij een shortlist met kandidaten aan. Ebbinge Interim werkt met zelfstandig gevestigde Interim Managers die we goed kennen, op het niveau van directie en management.

Wat als per direct nieuw leiderschap nodig is?

“Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hoe kun je als Interim Manager steeds opnieuw snel effectief zijn?”

Hinnejan Elswijk van Ebbinge Interim gaat een dag op stap om het aan actieve interim managers te vragen.

Contact

Wil je meer weten over het inschakelen van een Interim Manager via Ebbinge Interim?

Neem dan contact op met Hinnejan Elswijk, Joost ’t Hooft of Brenda Steenbakker via 020 – 5 725 725 of mail naar interim@ebbinge.nl

Open sollicitatie?

Bij voorkeur ontvangen wij uw sollicitatie via dit formulier.
Open sollicitatie versturen

Overige diensten

Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Overige diensten

Search

Nieuwe leiding nodig? Dan zijn er talrijke issues die om een antwoord vragen. Daarom is het zaak om écht te begrijpen welke opdracht er ligt en welke kwaliteiten gevraagd zijn. Wij bieden door onze bemiddeling toegang tot de allerbeste leiders.

Leadership Development

Ebbinge helpt de effectiviteit van ondernemingen te verhogen. Op individueel, team- of organisatieniveau. Met een gespecialiseerd team van senior consultants en facilitators.

Leergangen

Ebbinge ontwikkelt en verzorgt in een eigen stijl executive leergangen voor directeuren, bestuurders en toezichthouders uit de private en publieke sector. Deze leergangen gaan over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en de eigen effectiviteit op het hoogste bestuursniveau.

Overige diensten

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Markten of Functiegroepen waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities