Hoe versterk je leiderschap en effectiviteit binnen de organisatie?

Team Executive Development adviseert en helpt organisaties in zowel de publieke als private sector beter te functioneren.

Versterken van leiderschap, vergroten van zelfinzicht, faciliteren van zelfreflectief vermogen zijn daarbij de belangrijke elementen in onze dienstverlening. Ebbinge heeft gespecialiseerde consultants op het vlak van assessment, coaching en facilitating. Zij bieden directies en managementteams concrete en waardevolle handreikingen en inzichten, zowel op professioneel als op persoonlijke vlak, om zichzelf en hun teams te versterken en te ontwikkelen.

Hoe versterk je leiderschap en effectiviteit binnen de organisatie?

''Niets is zo krachtig als mensen die durven dromen''

Lees en bekijk hoe onze collega Vivianne in contact is gekomen met allerlei mensen die willen blijven groeien en verder komen in hun ontwikkeling.

Contact

Wilt u contact opnemen over Executive Development? De volgende mensen kunnen u hierbij helpen.

Écht Ebbinge

Onze wereld vraagt om nieuw leiderschap, hierin hebben wij een rotsvast geloof.

Ontdek wie wij zijn

Overige diensten

Wij adviseren ondernemende organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams.

Search

Nieuwe leiding nodig? Talloos zijn de issues die dan om een antwoord vragen. Nodig om echt te begrijpen welke opdracht er ligt en welke kwaliteiten gevraagd zijn. Wij bieden transparant toegang tot de allerbeste leiders.

Interim

Ebbinge Interim is er in situaties waarin concrete en urgente verandering gewenst is. Met een deskundige en ervaren interim manager van buiten die analytisch vermogen en visie combineert met daadkracht.

Leergangen

Ebbinge ontwikkelt en verzorgt in een eigen stijl executive leergangen voor directeuren, bestuurders en toezichthouders uit de private en publieke sector. Deze leergangen gaan over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en de eigen effectiviteit op het hoogste bestuursniveau.

Overige diensten

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Bekijk de Markten of Functiegroepen waarin wij actief zijn, lees onze Artikelen of bezoek Echt Ebbinge.

Alle posities