Leergang Toezicht ‘Nieuwe Stijl’

Toezicht Nieuwe Stijl - voor huidige & toekomstige leden van RvC / RvT

  • Aantal dagen: 7 dagen

De leergang in het kort:

  • Starten in Februari

  • € 7950,- exclusief BTW

Introductie

Vier keer per jaar start de Ebbinge leergang Toezicht ‘Nieuwe Stijl’ voor huidige en toekomstige leden van een Raad van Commissarissen/Toezicht. Naast het opdoen van actuele kennis op het vlak van corporate governance en risicomanagement wordt vooral ook veel aandacht besteed aan persoonlijke effectiviteit rondom leiderschap, beïnvloeding en communicatie. Het gaat hier om een leergang met een gecombineerde focus op het versterken van vaardigheden en het opdoen van kennis. Het nemen van regie, weten waar verantwoordelijkheden liggen en het kennen dan wel ontwikkelen van een eigen persoonlijke identiteit binnen de rol van toezichthouder vormen belangrijke thema’s.

De leergang richt zich op bestuurders, directeuren, professionals uit de private en (semi-) publieke sector die naast hun huidige positie een lidmaatschap van een Raad van Toezicht of Commissariaat overwegen of sinds kort uitvoeren. Vereisten zijn een academisch werk- en denkniveau met minimaal 15 jaar werkervaring op senior niveau als bestuurder, directeur of vakvolwassen topprofessional.

Mocht je graag de brochure met uitgebreide informatie over de leergang ontvangen, stuur dan een email naar caroline.tulp@ebbinge.nl

Corona-beleid met betrekking tot de leergangen

Al onze sessies vinden plaats in een live-setting. Dat vinden wij ook belangrijk. In een fysieke bijeenkomst komt de interactie en de dynamiek in de groep het beste tot zijn recht. We houden bij deze live bijeenkomsten uiteraard rekening met alle veiligheidsmaatregelen en we houden de ontwikkelingen vanuit het kabinet en RIVM nauwlettend in de gaten. Mocht het zo zijn dat de maatregelen aangescherpt worden, dan zullen wij de sessies verplaatsen naar een later moment. Mocht jij (of een ander gezinslid) klachten hebben of mocht je je (nog) niet prettig voelen bij een groepsbijeenkomst, dan is het mogelijk om je deelname kosteloos te verschuiven naar een later moment. We doen dat dan in goed overleg.

Voor meer informatie

Caroline Tulp

Programmamanager