Toezicht ‘Nieuwe Stijl’ bij culturele organisaties en goede doelen

Toezicht ‘Nieuwe Stijl’ bij culturele organisaties en goede doelen

  • Aantal dagen: 7 dagen

De leergang in het kort:

  • Starten in Oktober

  • € 5900,- exclusief BTW

Twee maal per jaar start de Ebbinge leergang Toezicht ‘Nieuwe Stijl’ bij culturele organisaties en  goede doelen voor huidige en toekomstige leden van een Raad van Toezicht. Naast het opdoen van actuele kennis op het vlak van Toezicht ‘Nieuwe Stijl’ wordt aandacht besteed aan de specifieke vraagstukken voor toezichthouders, die actueel en urgent zijn in culturele organisaties en bij goede doelen. In het programma is veel ruimte voor actieve eigen deelname, intervisie en samenspel. Ook zijn er tussentijdse momenten ingebouwd voor individuele reflectie.

De leergang richt zich op bestuurders, directeuren, professionals uit de private en (semi-) publieke sector die naast hun huidige positie een lidmaatschap van een Raad van Toezicht in een culturele en/of goede doelen organisatie overwegen of sinds kort uitvoeren. Vereisten zijn een academisch werk- en denkniveau met minimaal 10 jaar werkervaring op senior niveau als directeur of vakvolwassen topprofessional.

Mocht je graag de brochure met uitgebreide informatie over de leergang ontvangen, stuur dan een email naar britt.blomsma@ebbinge.nl

Corona-beleid met betrekking tot de leergangen

Al onze sessies vinden plaats in een live-setting. Dat vinden wij ook belangrijk. In een fysieke bijeenkomst komt de interactie en de dynamiek in de groep het beste tot zijn recht. We houden bij deze live bijeenkomsten uiteraard rekening met alle veiligheidsmaatregelen en we houden de ontwikkelingen vanuit het kabinet en RIVM nauwlettend in de gaten. Mocht het zo zijn dat de maatregelen aangescherpt worden, dan zullen wij de sessies verplaatsen naar een later moment. Mocht jij (of een ander gezinslid) klachten hebben of mocht je je (nog) niet prettig voelen bij een groepsbijeenkomst, dan is het mogelijk om je deelname kosteloos te verschuiven naar een later moment. We doen dat dan in goed overleg.

Voor meer informatie

Britt Blomsma

Programmamanager