Coördinator Leadership Development

Ebbinge is op zoek naar een Coördinator die het Leadership Development team komt versterken.

Coördinator Leadership Development

Consultants in dit team bieden directies, managementteams, bestuurders en toezichthouders leiderschaps- en persoonlijke ontwikkeling in de vorm van assessments, coaching en opleidingen (leergangen). Vanwege de groei van dit team zoeken wij een nieuwe collega, die het leuk vindt om de projecten in dit team te coördineren en bestaande processen te optimaliseren en te verbeteren.

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij een belangrijk spil in het team en heb je een coördinerende rol. Je werkt nauw samen met de andere coördinator van het team en bent samen verantwoordelijk voor het plannen en bewaken van de planningen van alle leiderschapsactiviteiten en leergangen. Je bent samen verantwoordelijk voor de organisatorische, logistieke en facilitaire zaken voor alle diensten die hier onder vallen. Je bent het aanspreekpunt van het programma voor wat betreft de locaties, deelnemers en sprekers.

Omdat wij druk bezig zijn met het ontwikkelen en uitbouwen van onze leiderschapsactiviteiten, zijn we opzoek naar een collega die het naast deze coördinerende rol, het ook leuk vindt om mee te denken over hoe we de verschillende processen kunnen optimaliseren.

Coördinator Leadership Development

Wie ben je?

  • Je hebt 3-5 jaar werkervaring bij voorkeur in (online) onderwijs, de zakelijke dienstverlening of consultancy;
  • Je weet in verschillende projecten het overzicht te houden en kunt goed schakelen tussen verschillende taken en werkzaamheden;
  • Je werkt graag in MS Office en beheerst de Nederlandse taal, zodat je op enthousiaste en verschillende manieren contact kunt leggen met locaties, deelnemers en sprekers.
  • Je bent klantgericht en bent nieuwsgierig naar mensen.


Wat bieden wij?

Wij heten je welkom in een informele en inclusieve cultuur, waarin we open-minded zijn en je jezelf kunt zijn, inclusief jouw gender, culturele achtergrond, leeftijd, seksuele identiteit, beperking of chronische ziekte. In onze plezierige werkomgeving bieden wij veel ruimte voor eigen inbreng. Naast dat je een belangrijke spil in je team bent, krijg je de kans om deel te nemen aan de organisatie van uiteenlopende bedrijfsbrede projecten. Naast je professionele ontwikkeling bieden we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over Ebbinge

Wie zijn wij?

Wij kennen, verbinden en ontwikkelen de leiders van de toekomst door het versterken van topteams via search, interim management, leergangen en leadership development. Wij adviseren organisaties bij de vertaling van hun strategie naar mensen en teams. Opdrachten zijn posities op toezichthoudend, bestuurs- en directieniveau voor publieke en ondernemende (mid-market) organisaties, o.a. bij zorgorganisaties, publiek-private ondernemingen, DGA/familiebedrijven en organisaties in handen van private equity.

Wij werken waardengedreven met veel passie voor ons vak, betrokken bij elkaars werkzaamheden en een hoge kwaliteitsstandaard. Vol enthousiasme en overtuiging zetten wij mensen tot denken en in beweging en vinden we ons werk echt leuk. We zijn zelfbewust, omdat we geloven dat we meer kunnen bereiken en duurzame relaties opbouwen als we durven te benoemen waar het echt over gaat. Er is volop ruimte om je bij ons te ontwikkelen, professioneel en persoonlijk, en je eigen koers te (gaan) varen.

Met 60 medewerkers werken we vanuit huis of ons duurzame kantoor in Amsterdam, de EDGE Olympic, dichtbij het Olympisch Stadion. In deze omgeving brengen we samen plezier, inspiratie en energie en halen we iedere dag het beste in elkaar naar boven.

Contact:

Benieuwd naar deze positie of heb je vragen? Neem dan contact op met ons HR team, via hr@ebbinge.nl

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met ons HR team, via hr@ebbinge.nl