Executive Search, Interim Management en Human Capital advies voor uitgeverijen, drukkerijen, televisie, radio, telecom operators en ICT bedrijven.

De wereld van morgen, met technologische innovatie en geheel nieuwe business modellen.

Media & Technologie

De sector Media & Technologie is continu in beweging. Ontwikkelingen en trends volgen elkaar snel op. Wat vandaag nieuw is, is morgen oud. Dit biedt kansen maar ook bedreigingen. De content, de distributie, de technologie en de waardeketen zijn voortdurend aan verandering onderhevig. Ook het gedrag van eindgebruikers is grillig en niet gemakkelijk voorspelbaar. De wettelijke kaders blijken wispelturig. Bedrijven die deze kansen herkennen, de juiste besluiten durven te nemen, en zo leiden in plaats van geleid worden, zijn de winnaars. High performance is de voorwaarde om competitief te kunnen zijn.

Mensen op sleutelposities vervullen bij deze transformatie een leidende rol. Naast inhoudelijke kennis en visie, gaat het dan vooral om leiderschap, alignment met de business, authenticiteit en sensitiviteit, innovatie en samenwerken.

Breed werkveld

Binnen de media en technologie sector werken we voor uiteenlopende organisaties zoals uitgeverijen, drukkerijen, televisie en radio, IT products en services, telecom operators en internet bedrijven. Onze focus binnen deze sector is de invulling van vacatures in commissariaat en algemene directie (CXO), het management van finance, commercie, productie, supply chain & operations, inkoop, techniek, R&D. Zowel vast als interim.

Ook Ebbinge Advies werkt veelvuldig aan de ontwikkeling van human capital in deze sector. In grote toonaangevende ondernemingen (ook beursgenoteerd). Hierbij gaat het om management assessments, organisatie ontwikkeling of executive coaching. Gericht op individuele mensen en teams. Om als totaal beter te kunnen functioneren.

Wat wij bieden

Ebbinge wil ondernemingen en het management écht begrijpen, kruipen in de huid van de opdrachtgever. En ook de niet voor de hand liggende vragen stellen om de essentie van de vraag boven tafel te krijgen. Wij kunnen het potentieel in kaart brengen, helpen de opdracht bij binnenkomst te formuleren en met onze ervaring het best passende management te vinden. De onderneming en mensen doorgronden om zo de vertaling te maken naar de groep van meest geschikte kandidaten. Zij hebben verbinding met de onderneming, de opdracht en zeker ook de (gewenste) cultuur en mensen. Deze groep is per definitie klein. De invulling luistert nauw. Wij brengen u in contact met de top van de arbeidsmarkt en per saldo met de ‘best passende’ kandidaat.

Informatie en contact

Willemijn Broerse-Rienks, Hinnejan Elswijk, Elise ten Hoor

T: +31 (0) 20 5725 725
E: info@ebbinge.nl