Executive Search (Algemeen directeur, lid college van bestuur, CFO, Financieel directeur, CEO, Lid MT, Commercieel directeur, COO, Operationeel Directeur, CTO), Interim Management en Human Capital advies voor de sector Handel en Industrie.

De kurk waarop de economie drijft; één van de grootste sectorspecialisaties van ons kantoor.

Handel & Industrie

De bedrijven binnen onze Handel & Industrie specialisatie zijn actief in de maakindustrie, in technische oplossingen & services, in handel of trading. Vaak gevestigd op één van de Nederlandse of Belgische industrieterreinen. Beursgenoteerd, met als eigenaar een directeur-grootaandeelhouder, familie, investeringsmaatschappij, of werkmaatschappij van een buitenlandse groep.

De omgangsvorm is het best te typeren als nuchter en niet-corporate. Geen opgeklopte verhalen. Het management is meestal hands-on, ondernemend, kostenbewust, met inhoud boven vorm, direct en duidelijk.

Waar wij voor staan

De klanten in Handel & Industrie vormen een belangrijk aandeel binnen het totaal van onze dienstverlening. In essentie gaat het ons om bedrijven en het management te leren kennen en begrijpen. Kruipen in de huid van de opdrachtgever. De niet voor de hand liggende vragen kunnen stellen. Wij brengen de vraag in kaart, helpen de opdracht bij binnenkomst te formuleren en onze ervaring in te zetten om het best passende management te vinden. Voor een vaste invulling, interim, of een bepaalde termijn.

De groep personen die past is per definitie klein. De invulling luistert nauw. Wij brengen klanten in contact met de top van de arbeidsmarkt en per saldo met de best passende kandidaat.

Een greep uit onze praktijk

In het algemeen gesteld: ondernemende bedrijven die de betere mensen op sleutelposities zoeken.  Functies: Algemeen Management / CEO, Finance / CFO, Productie & Operations / COO, Technisch & Supply Chain / CTO, Commercie / CCO, Marketing & Communicatie / CMO, Human Resources, ICT / CIO, Tax & Legal.

Een kleine selectie: wij werken/werkten recent onder meer voor: Damen Shipyards, Kuiken, Biesheuvel, Ropeblock, PON, Nolet, Stork, Doedijns, Bavaria en vele andere Handel & Industriebedrijven.

Informatie en contact

Wij zijn altijd op zoek naar goede, talentvolle mensen. We gaan dan ook graag in gesprek met je als we een match zien. Laat hier je motivatiebrief en CV achter als je hiervoor in aanmerking wil komen.

Paul van Dam, Willem Dokkum, Karin Redert, Michelle le Cuivre, Michiel Stal.

T:  +31(0) 20 5725 725
E :  info@ebbinge.nl