Verbind elkaar

Applaus voor iedereen die nu écht leiderschap toont

nieuws

Applaus voor iedereen die nu écht leiderschap toont

Wat fantastisch dat mensen nu overal laten zien dat ze er juist op dit moment staan. Voor elkaar. Wat een leiderschap wordt er getoond. We mogen daar trots op zijn! 

Hier waren we niet op voorbereid. Met man en macht wordt er gewerkt. Door zovelen die iets kunnen doen.

Onze premier neemt het voortouw en toont het leiderschap waar dat in Nederland nodig is. Politieke grenzen vervagen; een minister van PvdA-huize erbij, hoe mooi is dat. Applaus voor Nederland.
Er ontstaat een geheel nieuwe verbinding, tegengestelde belangen verdwijnen, alles gericht om deze ingewikkelde tijd samen goed door te komen. Niet alleen nu, belangrijk óók in de toekomst.
Terecht dat weer waardering komt voor maatschappelijke beroepen, de mensen in de zorg, de politie, onderwijs, publieke sector en meer. Bedrijven nemen hun verantwoordelijkheid.
We doen dit vooral samen. Is het genoeg? Dat weten we niet. Wel mogen we trots zijn op het leiderschap dat we nu zien. Niet geblokkeerd door te lange discussies. Hup vooruit.
En ook: “let een beetje op elkaar”, met zijn allen, verantwoordelijk en in verbinding. Aan alle leiders, van groot tot klein, willen we onze diepste waardering tonen: keep up the good work!