Artikelen

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.

Echt leiderschap voor positieve verandering

Echt leiderschap voor positieve verandering

‘Hoe kan je succesvol zijn in een wereld die faalt’, vroeg Feike Sijbesma, de topman van DSM, zich af in een interview in de Volkskrant. Succes is meer dan alleen zakelijk, financieel succes voor de organisatie zelf, het vraagt van een topvrouw of -man ook dat hij of zij een positieve bijdrage levert aan die falende wereld.

Lees artikel
Geschreven door: Bastiaan Hoogendoorn

Veranderkracht IV – Wie mooi wil zijn, moet (een beetje) pijn lijden

Lees artikel

Het leiderschap van Hans Jungerhans, CFSO bij Bonusan

Lees artikel

Commissarissen, neem de lead in duurzaamheid

Opinie
Bedrijven worden steeds duurzamer. Maar het zijn vooral duurzame bedrijven die duurzamer worden. Er is dus nog een wereld te winnen.
Geschreven door:
Niels van Tent

‘Verdwenen vakmanschap komt terug dankzij vluchtelingen’

Echte vragen
Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer Naz Kawan (28), mede-oprichter van A Beautiful Mess en de Mondmaskerfabriek.
Geschreven door:
Ebele Wybenga

Ebbinge opent kantoor in Frankfurt

Nieuws
Na de opening van het kantoor in Parijs in 2020 breidt Ebbinge uit naar Duitsland.

Het rekenen met de ‘echte prijs’ wint aan terrein. Wat betekent dit voor bestuurders en commissarissen?

Webinar
Nog te vaak worden de maatschappelijke kosten van klimaatverandering, zoals bodemuitputting, luchtvervuiling, stormschade en biodiversiteitsverlies niet meegerekend in de prijs die we als consument voor producten betalen. Desondanks wint rekenen met de ‘echte prijs’ aan terrein, merken de deelnemers van de webinar voor commissarissen en bestuurders georganiseerd door Ebbinge, MVO Nederland en Change Inc.