Artikelen

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.

Inge Brakman: ‘Je kunt je als bedrijf niet verschuilen achter het argument dat je je aan de regels houdt’

Inge Brakman: ‘Je kunt je als bedrijf niet verschuilen achter het argument dat je je aan de regels houdt’

Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer: Inge Brakman, partner bij De Bestuurskamer en toezichthouder / adviseur bij de ASN Bank, Wereld Natuur Fonds, Royal Haskoning, Accenture, DSM en Stichting de Volkskrant.

Lees artikel
Geschreven door: Vera Spaans

Kuldip Singh: ‘Het leven is een geschenk, daar moet je het beste van maken’

Lees artikel

John van Hoof: ‘Cover your ass vind ik een vervelend spelletje’

Echte vragen
Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer: John van Hoof, voorzitter van de raad van bestuur van Total Care, de holding van schoonmaakbedrijf CSU en thuiszorgorganisatie Tzorg.
Geschreven door:
Vera Spaans

Maria van der Heijden: ‘Er komt een moment dat je anderen nodig hebt om een oplossing te zien’

Echte vragen
Ebbinge stelt leiders van vandaag en morgen de vragen die er echt toe doen. Deze keer: Maria van der Heijden, scheidend directeur van MVO Nederland.
Geschreven door:
Vera Spaans

Het leiderschap van Kees Dekker, CFO bij Royal Koopmans

Het leiderschap van
Wat voor leiderschap verwachten we van een CFO? Lieneke Houwen en Vincent Timmers van Ebbinge spraken met Kees Dekker, CFO bij Royal Koopmans in Leeuwarden. Hiervoor was Kees onder meer SVP Finance bij SHV, CFO bij Nutreco en CFO bij SHV Energy China.

Eerste 100 Dagen van Rob Hafkenscheid, Directeur Medipoint

Eerste 100 dagen van
Wat zijn de ervaringen en observaties van Rob Hafkenscheid tijdens zijn eerste 100 dagen bij Medipoint? Hoe ziet hij de impact van zijn werk op het leven van mensen die een hulpmiddel nodig hebben? Wat is zijn managementstijl, hoe ziet hij de inzet van digitalisering om de uitdagingen in de groeiende zorgsector aan te pakken? Je leest het allemaal in dit blog over de eerste 100 dagen van Rob bij Medipoint.