Artikelen

Lees en bekijk klant- en kandidaat cases en opiniestukken. Bekijk portretten van Ebbingers en ervaar onze visie op Leadership.

Ebbinge is partner in platform Green Leaders van Nederland

Ebbinge is als actieve partner ingestapt in het platform Green Leaders. Green Leaders zijn toonaangevende en inspirerende beslissers uit het bedrijfsleven en de wetenschap.

Lees artikel

Mentorprogramma Level 20 brengt talent naar de top

14 young professionals in PE en VC krijgen een mentor, om zo de doorstroom van voornamelijk vrouwelijk talent naar de top van de sector te bevorderen

Lees artikel
Geschreven door: Niels van Tent

Niet minder maar meer overheid

Nederland heeft niet minder, maar meer overheid nodig De gedachte dat ‘het bedrijfsleven goed is’ en ‘de overheid slecht’ is hardnekkig. Maar om Nederland echt toekomstbestendig te maken, is herwaardering van en investering in overheidsorganisaties noodzakelijk, betoogt consultant Publieke Sector Niels van Tent.

Lees artikel

Britt Blomsma en Rachel Thomas spreken zich uit over de Executive Search Code.

Opinie
Steeds meer executive searchbureaus ondertekenen de Executive Search Code en committeren zich daarmee vrijwillig aan een actieve rol bij de benoeming van vrouwen in topposities. Topvrouwen.nl geeft deze bureaus een podium: hoe dragen zij bij aan een betere man/vrouwbalans in de top van het bedrijfsleven, hoe gaan ze om met dilemma’s en wat zijn de successen die ze boeken? Deze keer aan het woord: Britt Blomsma en Rachel Thomas van Ebbinge.
Geschreven door:
Britt Blomsma, Rachel Thomas

“Voor mij is deze baan een omslagpunt in mijn leven”

Beleving
Noëmi werkt nu 8 maanden bij Ebbinge. De keuze voor Ebbinge staat voor een omslagpunt in haar leven: ze kwam uit de advocatuur en wilde werken in een omgeving waar ze dicht bij haar waarden kan blijven waardoor ze als persoon van betekenis kan zijn. Ze begeleidt kandidaten in het maken van keuzes te maken die dicht bij hun waarden staan.
Geschreven door:
Nienke Weggeman

CEO Wessanen: “It is all about clean purpose and strong performance”

Nieuws
In samenwerking met Duurzaam Bedrijfsleven interviewde Anita te Water Christophe Barnouin. De CEO bij organic food company Royal Wessanen.
Geschreven door:
Anita te Water

Masterclass 21 juni – Down To Earth Collective

Events
Op 21 juni organiseerde Down To Earth Collective een masterclass voor leiders van de toekomst. Bijzonder programma, unieke ervaring. Werd geleid door de makers van de film Down to Earth.
Geschreven door:
Marjolein Bosch