Masterclass 21 juni – Down To Earth Collective

Op 21 juni organiseerde Down To Earth Collective een masterclass voor leiders van de toekomst. Bijzonder programma, unieke ervaring, geleid door de makers van de film Down to Earth.

events

Snelle veranderingen in de wereld hebben ook effect op het bedrijfsleven.

Het leiden van bedrijven die de transitie willen maken naar een duurzame organisatie vraagt om een ander type leiderschap. Leiders die in staat zijn grote transformaties op een nieuwe manier te leiden, mensen te verbinden, te inspireren en mee te nemen in deze essentiële veranderingen. Kennis en ervaring alleen is niet meer genoeg. Het vraagt om leiders die verbonden zijn met zichzelf, hun omgeving en de maatschappij.

Deze Masterclass inspireerde C-level leiders de stap te zetten naar meer verbondenheid, richting zichzelf, hun organisatie en omgeving. Er werd een zeer inspirerend programma aangeboden, met de ‘Seven virtues from Native Americans’, een andere kijk op leiderschap die generaties lang wordt doorgegeven. Er waren boeiende sprekers en verdiepende workshops door inspirerende leiders uit bedrijfsleven en kunstwereld. Het was een bijzonder inspirerende aanzet om de stap te zetten naar een leiderschapsstijl die past bij waar de wereld om vraagt.