Executive Search, Interim Management en Human Capital advies voor directie en bestuur in de publieke sector.

Een nieuwe generatie leiders.

Directie & Bestuur

De invulling van directie en (senior) management posities binnen het publieke domein. Het zijn de belangrijkste functies die de toekomst van de organisatie bepalen. Aan goede CV's is meestal geen gebrek. Maar het gaat om de best passende kandidaat. Dat vereist een goed inzicht zowel in de persoon als in de organisatie.

Specialisaties en klanten

Onze klanten in dit segment zijn divers qua achtergrond. Wij hebben voor de Publieke Sector aparte sectorspecialisaties, elk met gespecialiseerde adviseurs.  Zie bij elke sectorspecialisatie voor enkele klantvoorbeelden.

Daarnaast zijn er zes functie specialisaties (Vast & Interim):

  1. Bestuurder / CEO / Algemeen directeur
  2. CFO / Bedrijfsvoering / Financieel directeur
  3. Directeur / Human Resources Mgt
  4. Juridisch Mgt / Legal Counsel
  5. COO / Operationeel directeur
  6. CIO / Informatie Mgt
  7. Communicatie Mgt
  8. Strategie & Mgt  

De top van de arbeidsmarkt

Wij zorgen voor een goed beeld van de organisatie en de opdracht. De invulling luistert nauw. Wij zijn selectief en brengen klanten in contact met de top van de arbeidsmarkt en per saldo met de best passende kandidaat, die zorgt voor een lange termijn versterking.

Als een nieuwe directeur, bestuurder of MT-lid succesvol wil zijn, dan zal hij of zij goed moeten passen, bij de strategie, de organisatie, de cultuur, de producten of diensten en de sector. En bij de opdracht die hij of zij meekrijgt. Aan geïnteresseerde kandidaten is in de regel geen gebrek. Toch zegt dat niet alles. Hier geldt voor ons de kunst van het fijnslijpen, selecteren, het terugbrengen tot een kleine groep van kandidaten die voldoen aan alle gestelde eisen.

Onze 40 adviseurs  dekken qua achtergrond en ervaring alle sectoren en functionele disciplines. Per opdracht werken wij met twee consultants (vier-ogen principe) en een researcher.

Wat wij bieden

Wij bieden toegang tot een kwalitatief netwerk. Mensen die wij kennen, wat meer is dan alleen een database. Uit de publieke sector en - als het kan passen - uit het bedrijfsleven. De groep geschikte en passende kandidaten heeft de juiste ervaring en persoonlijkheid, kan de verbinding maken met een organisatie, begrijpt de opdracht die er ligt en kan helder uitleggen hoe zij te werk gaan. Zij passen echt.

Informatie en contact

Wim Keizer, Niels van Tent, Paul van Dam, Britt Blomsma, Kyra van West.

T: +31 (0)20 5 725 725
E: info@ebbinge.nl